Autizmus szülőtréning | VADASKERT-M

A szülőtréning elsődleges céljaként az autizmus spektrumzavarral kapcsolatos alapvető tudnivalókat szeretnénk megosztani az érintett gyermekek, fiatalok családtagjaival, pedagógusaival.

Az első programcsomag négy, egymásra épülő előadást tartalmaz.

1. 2021. február 03.: Általános információk az autizmusról: a diagnózis és  amit a megnevezés takar (Előadó: Dr. Madarassy-Szücs Anna),

2. 2021. február 04.: Az autizmus orvosi vonatkozásai, az ellátás lehetőségei (Előadó: Dr. Madarassy-Szücs Anna),

3. 2021. február 10: Jellegzetes érzékelési eltérések autizmusban, ennek következményei és megjelenési formái a viselkedésben (Előadó: Neményi
Zsófia ),

4. 2021. február 11.: A diagnózis kapcsán felmerülő oktatási kérdések, igénybe vehető juttatások és a család szerepe az ellátásban (Előadó:
Hendrich Beáta).

A szülőtréning 15:30-17:00 között kerül megrendezésre.

Ezek az előadások együtt képezik azt a szorosan összefüggő egészet, amellyel részletesebb megismerést szeretnénk adni a családoknak, segítve őket az autizmus kapcsán általánosan felmerülő, leggyakoribb kérdések
megválaszolásában. A téma összetettsége megkívánja, hogy a program előadói a korábban elhangzottakra építsék előadásaikat, ezért javasoljuk, hogy azokra, mint egységes programcsomag, jelentkezzenek!

A szülőtréningre a Zoom-videokonferencia rendszerét használjuk. Az Önök által megadott e-mail címre érkezik majd egy zoom link levél, amiben találnak egy meeting ID-t és egy jelszót.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szülőtréningen való részvétel regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma limitált, a részvétel foglalás biztosítása jelentkezési sorrend alapján történik.

Az előadások díja:

– videoelérésenként 4500 Ft/előadás
– pedagógusok részére 3000 Ft/előadás

JELENTKEZÉS ITT >>

A részvétel feltételeként, az előadások díját, kérjük legkésőbb 48 órával az előadás időpontja előtt legyenek szívesek az Alapítvány bankszámlájára utalni, hogy regisztrációjukat véglegesítsük. Ellenkező esetben, sajnos nem tud részt venni az online szülőtréningen.Számlát a megadott címre postázzuk.

Bankszámlaszám: 10102244-09370306-00000004 Budapest Bank; Kedvezményezett neve: Vadaskert Alapítvány
Kérjük a közlemény rovatba tüntessék fel a résztvevő nevét, valamint az előadás dátumát.