Tárnok Zsanett vagyok, pszichológus diplomámat Szegeden szereztem 2001-ben, majd Budapesten a Semmelweis Egyetemen szakvizsgáztam Gyermek- és Ifjúságpszichológiai szakirányon 2005-ben.

Neuropszichológiai tanulmányaimat (2005-2007) a SOTE Általános Orvosi Karán végeztem. Ezzel párhuzamosan doktori tanulmányokat folytattam gyermekkori neuropszichiátriai zavarok (Tourette.szindróma, Figyelemhiányos Hiperaktivitás Zavar) témakörben. PhD fokozatot 2008-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Szentágothai János Idegtudományi Doktori Iskolában.

Számos nemzetközi és hazai konferencián vettem részt, több, mint hatvan publikációm van ebben a témában, oktatok a Semmelweis Egyetem ÁOK Klinikai Pszichológiai és Klinikai Neuropszichológiai tanszékeken, tagja vagyok számos nemzetközi konzorciumnak és egyesületnek.

Családterápiás elméleti és módszertani képzésemet 2008-ban kezdtem.
2001 óta dolgozom a Vadaskert Alapítványnál és a Vadaskert Kórház és Szakambulancián, jelenleg mint az alapítvány vezetője.
A Vadaskert Kórházban munkatársaimmal együtt alapítottuk meg 2003-ban a Tik ambulanciát (Tourette Program), mely Magyarországon egy egyedülálló speciális ambulancia tik zavarban szenvedőknek. A diagnosztikus és terápiás munka mellett számos nemzetközi kutatásban is részt veszünk. 2015-2018 között elnökségi tagja voltam az Európai Tourette-szindróma Társaságnak.

A pszichodiagnosztika és egyéni terápiás munka mellett csoportokat vezetek és tanfolyamokat tartok gyermekeknek és szülőknek.
Nagy tapasztalatom van a gyermekekkel és serdülőkkel való terápiás munkában, a szülőkkel való konzultációban, valamint a tanulási és a gondolkodás zavarainak felismerésében, a figyelemzavar, hiperaktivitás és tik zavarok komplex terápiájában, magatartászavarok és szorongásos problémák kezelésében.

Dr. Tárnok Zsanetthez kapcsolódó szolgáltatások: